Svetovalna pisarna

Retro znaki - Zgodovinska vozila češkoslovaške znamke

Retro znaki - Zgodovinska vozila češkoslovaške znamke

Uspelo nam je pripraviti ponudbo starih znamk, proizvedenih na Češkoslovaškem, kot so motorji JAWA in znaki zgodovinskih fotografij Škode, spremenjeni tako, da izgledajo kot originali.

Znake izdeluje podjetje, ki ima avtorske pravice za replike starodobnih vozil oziroma dovoljenja in licence za te znake.

Znaki so zelo lepo obdelani s 3D pretiskom in oviti v skrčljivo folijo v okvirni velikosti 30x20cm.


Retro notranjost s kovinskimi znaki

Retro notranjost s kovinskimi znaki

Retro interierji s kovinskimi napisi so v zadnjem času vse bolj priljubljeni in ni čudno. Ti znaki lahko vsakemu prostoru vnesejo edinstveno vzdušje in čar, ki nas popelje v preteklost. Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, spalnico, kuhinjo ali na primer domači bar, so retro napisi odličen način za poživitev in udobje.

Čarobnost retro kovinskih napisov je v njihovi pristnosti in sposobnosti pripovedovanja zgodbe. Vsak znak ima svojo zgodovino in izvor, pa naj bo to stara reklama za čokolado, kanta za motorno olje ali prometni znak. Ti znaki so pogosto ročno izdelani in nosijo sledi časa, kar jim daje edinstvenost in značaj.

Svetovalec

Kako izbrati notranjo opremo? Izbirate prave retro znake?

Kako izbrati notranjo opremo? Izbirate prave retro znake?

Izbira pravega notranjega dizajna in retro napisov je lahko zabaven in ustvarjalen proces, ki bo vašemu domu dodal edinstven značaj in slog. Retro napisi so odličen način, da poživite vsak prostor in vnesete pridih nostalgije in osebnosti. Ne glede na to, ali ste ljubitelj vintage estetike 50\. let, psihedelična 60\. leta ali drzne barve in oblike 70\. leta so lahko retro napisi popoln dodatek za vaš dom.