Akcia -11%
9 sistemu zvestobe

Cena
9 €

Prvotna cena
10,10 €

Shrani2
11% (1,10 €)

Koda izdelka
r003

Na voljo - odpremimo na dan naročila do 13:00 ure ali naslednji delovni dan
ks

RETRO pločevinasti znak Old Car rdeč - zgodovinski znak

velikost: 30 x 20 cm

material: pločevina s potiskano reliefno površino - visokokakovosten tisk - 3D tisk

specifikacija: kovinski retro znak za dekoracijo ali darilo.

Napisi so odlično darilo za humoren užitek ali za polepšanje notranjosti osebnega ali poslovnega prostora.

Retro pločevinasti znaki

Naš retro pločevinasti znak je nedvomno dragulj, ki lahko poživi vsako notranjost. S svojim vintage slogom in visokokakovostnim tiskom bo ta osupljivi kos dodal čar in značaj vsaki sobi.

Ta retro pločevinasti znak je eleganten in očarljiv dodatek, ki bo navdušil vsakogar, ki ga bo videl. Je zares univerzalno darilo, ki lahko privabi nasmeh na obraz ne le ljubiteljem retro dizajna, ampak tudi tistim, ki cenijo unikatnost in izvirnost.

Z merami 30 x 20 cm in izdelano iz kakovostne pločevine s potiskano površino je ta znak res čvrst in vzdržljiv. Ne glede na to, ali ga obesite na steno v dnevni sobi, pisarni, kavarni ali trgovini, bo njegov edinstven videz in šarm pritegnil pozornost vsakega mimoidočega.

Osnovne prednosti retro pločevinastih napisov:

  1. **Edinstven dizajn:** Dodajte svoji notranjosti pridih nostalgije in šarma z našim retro pločevinastim znakom . Je izviren in navdihujoč kos, ki lahko poživi vsak prostor.
  2. **Visoka kakovost:** Uporabljen material - pločevina s potiskano površino - zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti poškodbam.
  3. **Univerzalno darilo:** Retro pločevinasti znak je popolno darilo za vsakogar - bodisi za ljubitelje retro stila ali tiste, ki iščete nekaj nekonvencionalnega in zanimivega.
  4. **Vsestranska uporaba:** Ta znak je odličen dodatek k vsakemu prostoru – dnevni sobi, pisarni, kavarni ali trgovini.
  5. **Enostavna namestitev:** Retro pločevinasti znak je lahek in enostaven za namestitev. Za uživanje v njegovi lepoti niso potrebna zapletena orodja ali tehnike.vvvv
Parametri
Velikost znaka 30cm x 20cm
Material Kositrna plošča
Proizvajalec in distributer RETROX